FORMACIÓ JOVE CABECERA.jpg
 

A la Vall d'Uixó existeixen un gran nombre de joves que participen i organitzen activitats d'animació juvenil, en el període d'oci i temps lliure, i que, per a fer aquestes tasques és necessari una mínima formació perquè augmente les garanties i seguretat en aquesta activitats.

    Ajuntament té recomanades les funcions d'elaborar les corresponents polítiques de joventut a nivell local i crear espais de participació social dels joves, així com proposar la formació dels mateixos dins de l'àmbit de l'animació juvenil.

Des de la Regidoria de Joventut pretenem organitzar un Programa de Formació dins de l'àmbit de l'Animació Juvenil sota el nom de “FORMACIÓ JOVE”.

    Aquest programa de formació dona la continuïtat de la formació que va organitzant l'Ajuntament i va realitzar en les campanyes passades, que va tindre un gran èxit de participació, no sols entre els joves de la localitat sinó de municipis de la comarca.
 
    Els objectius d'aquest Programa són:

- Promoure accions de formació per a millorar els coneixements d'i les joves en l'àmbit de dinamització social i l'ocupació del temps lliure i d'oci.

- Crear un marc de formació no formal (creació artística, desenvolupament personal) que eduque de manera integral al jove.

- Afavorir l'accessibilitat dels recursos i crear estructures de formació i oci per a la joventut.

- Creació d'un marc dinàmic on fluïsca la informació dels diferents recursos i activitats de la localitat.

- Crear espais de trobada i creació de llaços comunicatius entre els/les alumnes obrint al mateix temps espais càlids d'integració de col·lectius amb problemes.

- Informar, assessorar i orientar a les associacions juvenils perquè siguen ells agents i promotors de les diferents activitats.

VORE PROGRAMACIÓ CURS 2021-22

El Termini de preinscripció es del 6 de setembre a l'1 d'octubre de 2021

DESCARREGAR FULL DE PREINSCRIPCIÓ