top of page

Notícies

04-11-2020 concurs lettering i microrela
22-10-2020 halloween.jpg
4-09-2020 festival estanislao marco.jpg
22-07-2020 concurs mascaretes.png
25-06-2020 estiu jove alternatiu.png
18-06-2020 joop.jpg

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reprén el programa 'Jove oportunitat'

18 de juny de 2020

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó reprén les classes del programa ‘Jove Oportunitat’, el qual té com a objectiu reinserir als joves en el món acadèmic i/o laboral mitjançant el foment de les habilitats personals i socials, la formació acadèmica, la millora dels perfils professionals i el treball individual de l’alumnat. Aquest projecte és finançat per l’IVAJ i el Fons Social Europeu.

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó presenta l'Estiu Jove Alternatiu

25 de juny de 2020

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta el programa Estiu Jove Alternatiu, una sèrie d’activitats d’oci educatiu i responsable dirigides a joves d’entre 13 i 18 anys. A causa de la crisi per la COVID-19, enguany la majoria d’activitats seran no presencials per a garantir les mesures de seguretat i es podran seguir a través dels comptes d’Instagram @centres_joves i @oijlavallduixo; el canal de Youtube Join la Vall, i a través de Whatsapp amb el telèfon 610 783 689.

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó entrega el premi al guanyador del Concurs de disseny de mascaretes

22 de juliol de 2020

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha entregat el premi al guanyador del Concurs de Disseny de Mascaretes, Sergio Martínez Talamantes, qui es va presentar amb un disseny que fa referència al ‘Poble de Baix’ i al ‘Poble de Dalt’. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar l’ús de la mascareta com a mesura de protecció en espais públics, a més de potenciar el vessant creatiu de la població jove.

Jornada Inaugural del I Festival de Guitarra Estanislao Marco, a la Vall d'Uixó

4 de setembre de 2020

Després del seu inevitable ajornament per les circumstàncies sanitàries imposades per la pandèmia, finalment ahir es va celebrar la jornada inaugural de l’I Festival de Guitarra Estanislao Marco, un esdeveniment que s’ha adaptat a les exigències de seguretat per a poder desenvolupar-se amb la normalitat pròpia d’aquests temps mantenint-se fidel a la seua essència, la que va motivar la seua organització, que no és una altra que donar a conéixer als joves talents interpretatius, al mateix temps que se’ls ofereix una formació complementària a càrrec de grans referents del panorama nacional i internacional del món de la guitarra.

La Vall d'Uixó celebrarà Halloween amb activitats en les Coves de Sant Josep i la Senda de Quistel

22 d'octubre de 2020

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta les activitats de Halloween per als dies 31 d’octubre i 1 de novembre, que es desenvoluparan a les Coves de Sant Josep i a la Senda de Quistel, complint amb tots els protocols sanitaris. Les activitats són les visites tematitzades a les Coves i el Passatge Interactiu a la Senda de Quistel, ambdues ambientades en la pel·lícula Pirates del Carib.

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó impulsa la creativitat juvenil amb dos concursos

4 de desembre de 2020

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha convocat dos concursos dirigits als joves: de lettering i de microrelats entorn del concepte del respecte. Les regidories de Joventut i Educació han impulsat aquestes activitats per a proporcionar “un espai en el qual puguen mostrar les seues reflexions i la seua creativitat”, ha explicat el regidor de Joventut, David Lluch.

bottom of page